Τρίτη, 12 Δεκ, 2017
  • slideshow10
  • slideshow12
  • slideshow8
  • slideshow11
  • slideshow2
  • slideshow7
  • slideshow4
  • slideshow3
  • slideshow1
  • slideshow9

Αμπελώνων

Παρέχουμε όλες εκείνες τις υπηρεσίες που έχουν ως στόχο την επίτευξη της ιδανικής σχέσης μεταξύ της ποσοτικής αύξησης της παραγωγής και της βέλτιστης ποιότητας των παραγόμενων σταφυλιών. Ορισμένες από τις υπηρεσίες αυτές φαίνονται παρακάτω:

  • Σχέδια εγκατάστασης νέου αμπελώνα τα οποία περιλαμβάνουν το τοπογραφικό σχέδιο, την επιλογή της ιδανικής ποικιλίας και των κατάλληλων - ανάλογα με τον τύπο του εδάφους - υποκειμένων, τον προσανατολισμό των γραμμών και τις αποστάσεις φύτευσης, το σύστημα διαμόρφωσης, το σχέδιασμό του αρδευτικού δικτύου κλπ.
  • Καθοδήγηση ορθολογικής διαχείρισης αμπελώνα που αφορά στις καλλιεργητικές πρακτικές (κλάδεμα, βλαστολόγημα, ξεφύλλισμα, κορυφολόγημα, αραίωμα σταφυλιών, διαχείριση ζιζανίων), στην αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών, στο πρόγραμμα αρδεύσεων, στις λιπάνσεις, στον καθορισμό της ημερομηνίας τρυγητού και στις επεμβάσεις πριν τη νέα καλλιεργητική περίοδο.
  • Καθορισμός προγραμμάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης και βιολογικής φυτοπροστασίας, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε αμπελώνα και τις απαιτήσεις του κάθε παραγωγού.
  • Ενημέρωση των παραγωγών σε θέματα σχετικά με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οινοποιείων

Η επίτευξη μιας υψηλής ποιότητας πρώτης ύλης (σταφυλιών), πρέπει να ακολουθείται από τις κατάλληλες ενέργειες για την παραγωγή της βέλτιστης ποιότητας του τελικού προϊόντος, δηλαδή του οίνου. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρίας μας έχουν αυτή την κατεύθυνση. Παρέχουμε:

  • Σχέδια εγκατάστασης νέων οινοποιείων.
  • Επίβλεψη-καθοδήγηση του τρυγητού και των οινοποιήσεων.
  • Έλεγχος της πορείας των αλκοολικών ζυμώσεων.
  • Έλεγχος και καθοδήγηση των διεργασιών σταθεροποίησης των οίνων.
  • Καθοδήγηση διεργασιών ωρίμανσης και παλαίωσης των παραγομένων οίνων.
  • Οργανοληπτικούς ελέγχους αξιολόγησης των παραγόμενων οίνων και προτάσεις αναμίξεων.
  • Δημιουργία πρωτοκόλλων διαχείρισης των οίνων μέχρι τη διάθεση στην αγορά.

Οίνος και εστιατόριο

Σχεδιάζουμε την κατάλληλη για κάθε εστιατόριο λίστα κρασιών και επιλέγουμε τις συγκεκριμένες ετικέτες από τις οποίες αυτή θα αποτελείται.

Η επιλογή των κρασιών πρέπει να ακολουθεί μία θεματική λογική, η οποία θα διευκολύνει τις επιλογές του εκάστοτε πελάτη. Εφόσον επιλεγεί η μορφή της λίστας - ανάλογα με τον τύπο του εστιατορίου και το είδος της κουζίνας του - επιλέγονται οι ετικέτες της λίστας με βάση ορισμένα κριτήρια. Η δημιουργία μίας τέτοιας λίστας κρασιών, αν συνδυαστεί με τις κατάλληλες προωθητικές ενέργειες από τη διεύθυνση του εστιατορίου, έχει όλες τις προδιαγραφές να αποφέρει σημαντικά κέρδη, τόσο άμεσα με την αύξηση των πωλήσεων, όσο και έμμεσα καθώς μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο προσέγγισης και επικοινωνίας με τους πελάτες.

logos
AgroΟΙΝΙΚΗ | Κυρίτσης Δημήτρης | Καραϊσκάκη 91, 43100 Καρδίτσα | Τηλ.: 2441077670, 6979157316 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | facebook